Links


www.secureddocuments.nl
Secured Documents is een innovatieve en CWA gecertificeerde Security Printer die zich toelegt op de productie van beveiligd waardedrukwerk en op de verwerking van vertrouwelijke informatie. De producten en diensten van Secured Documents bieden oplossingen tegen allerhande vormen van fraude met documenten en binnen document- en informatiestromen.
www.identiteitsdocumenten.nl
Site met verificatiemogelijkheden voor identiteitsdocumenten. Met o.a. een verwijzing naar het Nederlandse paspoort, het bureau Documenten van de Nederlandse Immigratie- en Naturalisatie-dienst (IND) over de echtheidskenmerken van de Nederlandse vreemdelingendocumenten en het Prado, het openbaar register van authentieke identiteits- en reisdocumenten online.

www.dossier-x.nl

Verhoogt de weerbaarheid van uw kinderen op internet. Bescherm uw kinderen tegen cyberpesten, identiteitsfraude en digitale kinderlokkers!.
www.dnb.nl/echtofvals/nl/portal/

In alle biljetten zijn echtheidskenmerken verwerkt. Daardoor zijn echte biljetten eenvoudig te onderscheiden van vervalsingen. Speciale apparatuur is niet nodig. Door te kijken, te kantelen en te voelen kunt u biljetten eenvoudig controleren. Met behulp van het computerprogramma ‘Echt of vals?’ maakt u kennis met de echtheidskenmerken van de eurobankbiljetten.

www.cbpweb.nl

Het CBP houdt toezicht op de naleving van wetten die het gebruik van persoonsgegevens regelen. Het CBP houdt dus toezicht op de naleving en toepassing van de Wet bescherming persoons-gegevens (Wbp), de Wet politiegegevens (Wpg) en de Wet gemeentelijke basisadministratie (Wet GBA).
www.nuffic.nl/nederlandse-organisaties/services/diplomawaardering

Voor de beschrijving van Nederlandse diploma’s en de controle op echtheid van buitenlandse diploma’s.
www.nen.nl

Een top 10 van meest gebruikte normen omtrent informatiebeveiliging.
www.integriteit.startpagina.nl

Alle relevante zaken omtrent integriteit en integriteitvraagstukken, zoals gedragscodes, zijn op deze site terug te vinden.
www.ouders.nl/xdiv9906.htm#nr3

Hoe voed je je kinderen op tot verantwoordelijke Internetgebruikers?


www.digibewust.nl

De nationale informatiewebsite over internet, e-mail en andere digitale toepassingen. Deze site kunt u gebruiken als gids bij uw activiteiten in de digitale wereld: wat zijn de vele mogelijkheden, hoe werken deze, waar moet u op letten, waar kunt u terecht bij problemen, en welke organisaties in Nederland kunnen u verder helpen?


imagomanagement